Bantal Hiasan BERWARNA | AKSESORI DI DALAM RUMAH

  • 19:23
  • 5 comments

Bantal Hiasan BERWARNA | AKSESORI DI DALAM RUMAH | Salam... Lama sungguh Abe xupdate apa2 entri dalam QueReka ni... Entahlah, mungkin sebab busy sangat kot, huhuhuhu...

Harini Abe nak cerita sikit pasal Bantal Hiasan. Dalam entri Abe sebelum ni, Abe ada pernah buat entri berkenaan Bantal ni... Tapi kali ni, bantal2 kat Rumah Abe ni dah diPAKAIKAN sarung dah... Dah BERWARNA... Cantik tak?

Sedikit tips: Jika korang nak dapatkan sarung bantal yang sesuai untuk rumah korang, PASTIKAN korang cari & PILIH Warna yang sesuai dengan warna AKSESORI yang ada di dalam rumah korang... JANGAN PILIH warna yang kontra jauh beza dengan AKSESORI lain yang ada di dalam rumah korang... Nanti korang akan SAKIT MATA bila tengok bantal2 tu kalau korang SALAH PILIH WARNA....

Selamat BerBANTAL :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

{ Montana } at: 3 October 2013 at 12:40 said...

elok cara deco rumah

{ Nur Hazwani } at: 6 November 2013 at 10:43 said...

cantik gak bantal tu..nampak mewah je..

{ penaberkala } at: 21 November 2013 at 19:30 said...

uish, makin lena tidur depan tv nanti

{ album riri maysyuri } at: 1 July 2014 at 11:37 said...

selamat tengah hari, sudah lama tidak berkunjung ke mari, bagaimana khabarnya sihat kan? selamat menunaikan ibadah puasa

{ Azka Bazia } at: 25 October 2015 at 10:41 said...

Cream Pemutih Wajah WALET ASLI | PEMUTIH WAJAH ALAMI
CREAM PEMUTIH WALET ASLI OBAT PEMUTIH DAN PENCERAH WAJAH ALAMI
Cream Pemutih Wajah Alami Cream Walet Sarang burung walet telah digunakan pada masa dinasti Ming di abad 15. Konon, salah satunya adalah efek mendinginkan dari sarang burung walet mencegah kekeringan dalam tubuh sehingga membantu Pemutih Wajah, bebas keriput, sekaligus tetap mulus.
Untuk membuktikannya beberapa penelitan terhadap Cream Walet atau sarang burung walet dilakukan, dari penelitian tersebut disimpulkan bahwa Cream Pemutih Muka cream walet murni atau sarang burung walet mengandung glyco protein yang berkhasiat memerbaiki daya tahan tubuh dan membersihkan paru-paru, serta mengandung growth factor yang meregenerasi sel dan meningkatkan kolagen kulit.
Distributor Cream Walet
Call / sms ; 0813 2543 2212
Pin BB ; 7D F18 F28
Cream Walet Asli
OBAT PEMBESAR PENIS
Lintah Oil
Alat Pembesar Penis
Celana Vakoou
Obat Vimax Asli
Obat kencing manis
Obat Sex
ALAT BANTU SEX WANITA
VIBRATOR PENIS IKAT PINGGANG Call/sms; 0856 0795 4414
alat bantu sex wanita terbaru
Celana Hernia

Post a Comment

Post Terbaik QueReka Minggu Ini

Search Blog QueReka

Loading...
 

Copyright © 2010 Que Achmad meReka, All Rights Reserved. Design by DZignine