Bangku Hiasan Halaman

  • 13:46
  • 2 comments

Hiasan Halaman kena ada. Kalau tak de pun takpe, xsalah pun. Tapi klau ada lagi cantik.madalah naik seri sikit halaman rumah kita. Kalaulah Abe ada rumah sendiri, bangku cam gini Abe akan beli, insyaAllah.

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

{ maszull } at: 12 November 2012 at 14:21 said...

assalamualaikum abe...mmg best kalau ada bangku mcm ni depan rumah boleh berehat di situ sambil berbual2 bersama keluarga...:)

{ Thempty Yanty } at: 13 November 2012 at 09:55 said...

Mummy even thought of getting one of this tpi daddy xsuka,so bercanggah pendapat dan xde la benda alah ni kat taman umah di Penang.

Post a Comment

Post Terbaik QueReka Minggu Ini

Search Blog QueReka

 

Copyright © 2010 Que Achmad meReka, All Rights Reserved. Design by DZignine