Langsir bukan Langsuir...



Salam...

Dah lama dah Abe tak 'Update' QueReka... So, bila berkesempatan hari ni, Abe terpikir untuk cerita sikit je lah pasal Langsir... Jgn salah paham ye, bukan pasal Langsuir yeeeee... Ianya pasal Langsir je...

Pemilihan Langsir untuk kediaman ni boleh dibuat berdasarkan Kreativiti pemilik kediaman itu sendiri... Untuk menjadikan sesebuah kediaman atau ruang itu tampak lebih luas, pemilihan Langsir haruslah daripada penggunaan Fabrik yang cerah...

Walauapapun, pemilihan warna-warna yang terang bagi Langsir ini juga kadang2 boleh membangkitkan SERI sesuatu ruangan... 'Trend' sekarang ni, biasanya warna2 garang & terang mengambil tempat di hati pengguna... Apa2pun, semuanya terletak di atas selera masing2... Di rumah Abe ni, Abe pilih warna Hitam&Silver sebab ianya menepati tema rumah Abe, Urban Contemporary...

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 comments:

Post a Comment

Post Terbaik QueReka Minggu Ini

Search Blog QueReka

 

Copyright © 2010 Que Achmad meReka, All Rights Reserved. Design by DZignine